Ingredientes para 4 personas
Un calabacín
Un pimiento verde
Un pimiento rojo
Una cebolla
Un diente de ajo
Sal y aceite
Harina (o maicena, o fécula de patata)
Elaboración
Cortar el pimiento verde, el rojo, la cebolla y el ajo en trocitos pequeños.
Echarlo en una sartén para que se hagan despacito, hasta que se pochen. Reservar.
Echarlo en una sartén para que se hagan despacito, hasta que se pochen. Reservar.
Cortar el calabacín en rodajas, echarle un poco de sal, rebozarlo en la harina y freírlo cómo sí fueran patatas.
Colocar en un plato la mitad de las rodajas de calabacín y colocar encima un montoncito de verduras. Volver a poner encima una rodaja de calabacín para tapar, y, como adorno, volver a poner un poco de verdura encima.
Colocar en un plato la mitad de las rodajas de calabacín y colocar encima un montoncito de verduras. Volver a poner encima una rodaja de calabacín para tapar, y, como adorno, volver a poner un poco de verdura encima.
Puede servir de primer plato o como guarnición cuando hagamos un filete.
English
Ingredients for 4 people
A zucchini
A green pepper
A red pepper
An onion
A clove of garlic
Salt and Olive oil
Flour (or cornstarch or potato starch)
Preparation
Cut the green pepper, the red pepper, the onion and the garlic in small pieces.
Pour into a pan to be stirred slowly, until poached. Set aside.
Cut the zucchini into slices, salt them, roll in flour and fry as if they were potatoes.
Place on a plate half of the zucchini slices and top each of them with a mound of vegetables. Cover it with another slice of zucchini, and finally adorn it with another mould of vegetables on top.
It can be a first course or a side dish for steaks.
English
Ingredients for 4 people
A zucchini
A green pepper
A red pepper
An onion
A clove of garlic
Salt and Olive oil
Flour (or cornstarch or potato starch)
Preparation
Cut the green pepper, the red pepper, the onion and the garlic in small pieces.
Pour into a pan to be stirred slowly, until poached. Set aside.
Cut the zucchini into slices, salt them, roll in flour and fry as if they were potatoes.
Place on a plate half of the zucchini slices and top each of them with a mound of vegetables. Cover it with another slice of zucchini, and finally adorn it with another mould of vegetables on top.
It can be a first course or a side dish for steaks.
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