jueves, 3 de septiembre de 2009

Pollo empanado de Arancha (receta de la Tía Cristina) / Breaded Chicken by Arancha



Ingredientes para 4 personas

4 filetes de pechuga de pollo no muy finas.
Vinagre suave.
Un poco de agua.
Pan rallado.
Sal.
Aceite.

Preparación

Dejar macerar las pechugas en el vinagre (bien cubiertas) un rato antes de empanar (media hora o tres cuartos).

Si el vinagre es muy fuerte, añadir un pelín de agua.

Escurrir y rebozar en pan rallado.

Freír en aceite bien caliente.

English

Ingredients for 4 persons

4 filets of  chicken breast.
 Soft vinegar.
 A bit of water.
 Breadcrumbs.
Salt.
0,4º Olive Oil.

Preparation

To Soften the breasts, cover them in the vinegar  awhile before breading (half an hour or 45 minutes).

 If the vinegar is very strong, add a bit of water.

Rinse the chicken, salt it  and roll it in breadcrumbs until it is fully covered. You can also cut the breasts in cubes to make nuggets.

Fry them in very hot oil.

Delicious and with no egg!

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